17 Σεπ 2011

POLYPHONICA



H POLYPHONICA είναι μια νέα αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2011 με πολιτιστικούς και κοινωνικούς σκοπούς.

Επιδιώκει να προσφέρει σε παιδιά και νέους που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, είτε είναι Έλληνες είτε πρόσφυγες ή μετανάστες, την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην κοινωνία της γνώσης και της δημιουργίας.

Οργανώνει εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, με στόχο τα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, αποκτώντας αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, συναισθήματα βασικά για την εξέλιξή τους ως υπεύθυνοι άνθρωποι και πολίτες της κοινωνίας.Το έργο της POLYPHONICA στηρίζεται από τον θεσμό των «Φίλων», από εθελοντές και από δωρεές-χορηγίες. Από τους πρώτους χορηγούς της είναι η μη κερδοσκοπική πολιτιστική εταιρεία ΠΥΡΝΑ

Ως πρώτη δράση της, η POLYPHONICA δημιούργησε μια παιδική και νεανική διαπολιτισμική χορωδία που διευθύνει ο μαέστρος Βαλέρι Ορέσκιν ενώ εκπρόσωπός της είναι ο μουσικός Νίκος Λαλιώτης. Τη χορωδία φιλοξενεί για τις πρόβες της η Σχολή Χιλλ. Η συμμετοχή στη χορωδία δεν έχει οικονομική επιβάρυνση.

Η διαπολιτισμική παιδική χορωδία POLYPHONICA θα μεγαλώσει και καλεί τα παιδιά που θέλουν να συμμετάσχουν, να δηλώσουν ενδιαφέρον για ακρόαση στα τηλέφωνα 210-3642 649 και 6942 961182 ή στο e-mail info@polyphonica.gr.

Μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά 6-12 ετών αρκεί να εχουν σωστή φωνή και ενδιαφέρον για την μουσική.


Δεν υπάρχουν σχόλια: